STRUCTURA NACELELOR TELESCOPICE

Orice nacela telescopica poate sa se deplaseze cu bratul ridicat, acest lucru realizandu-se pentru a se reduce timpii de coborare si de ridicare a platformei respective. Nacela are o viteza de deplasare care este adaptata atat inaltimii cat si greutatii pe care aceasta este necesar sa o sustina.

Bratul telescopic al nacelei are o structura nu foarte voluminoasa, compacta si permite o atingere a inaltimii printr-o actionare de tip hidraulic. Aceasta ridicare se produce sigur, in mod lent, fara producere de socuri si foarte silentios.

Nacelele telescopice sunt prevazute cu sisteme de siguranta, unul dintre ele fiind panoul de comanda ce este amplasat in doua locuri: unul in nacela si unul la baza bratului telescopic. Dintre cele doua, prioritate are panoul de comanda care este situat in nacela.

Nacelele telescopice  mai sunt dotate cu:

  • frane de parcare: cu ajutorul lor se realizeaza inaltimi mari de ridicare a nacelei si poate sa aiba doua posibilitati de rotire, o rotire in bratul nacelei si o rotire a platformei intr-un plan orizontal. Datorita acestor rotiri devin accesibile si cele mai inaccesibile pozitii pentru lucru.
  • pompa manuala pentru coborare: aceasta este utila in urgente si datorita acesteia se realizeaza o coborare lenta si in maxima siguranta.
  • pneuri pentru interior:  nacelele pot sa fie utilizate si in interior, deoarece cu ajutorul pneurile nu se lasa urme pe podea (sali de spectacole, depozite, sali sportive, etc.).

Nacelele telescopice sunt prevazute si cu alte dotari standard si optionale, dar despre toate acestea vom vorbi intr-un alt articol care va fi oferit de www.cdpaccess.ro

Lasă un comentariu